Dennis Jürgensen til Krimimessen 2020! Vind Roland Triel-sæt

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Dennis Jürgensen på programmet for Krimimessen 2020. Vi glæder os helt vildt meget til at få besøg af forfatteren, som netop er aktuel med sjette bind i serien om Roland Triel – “Faldende masker”.

I ugens krimiquiz stiller vi i samarbejde med forlaget Tellerup et “bokssæt” af hele Triel serien på højkant. Sættet består af “Løbende tjener”, “Dansende røde bjørne”, “Hviskende lig”, “Marcherende myrer”, “Eksploderende skadedyr” og altså den spritnye “Faldende masker”.

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende:

Her på krimimessekontoret er vi ret begejstrede for titlerne på Dennis Jürgensens krimier. De er opfindsomme, fængende og sætter billeder i hovedet på os. Tænk blot på “Eksploderende skadedyr”. Konkurrencespørgsmålet er: Hvad skulle titlen være på din krimi, hvis du skulle udgive en?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 21. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Faldende masker

Den psykotiske morder Inge Renee Janné er sporløst forsvundet efter han kidnappede Andrea Triel, stak sin mormor ned og flygtede såret ud på havet, men politiet fortsætter menneskejagten til Janné findes, død eller levende.

Roland Triel efterforsker et privat mysterium som længe har naget ham: en serie fotografier taget af hans afdøde hustru sammen med en ukendt mand. Havde Dorte Triel en affære eller er forklaringen en anden?

Da en kvinde meldes brutalt myrdet i sit hjem, gør politiet en chokerende opdagelse. Roland Triels jakke og ID findes på gerningsstedet, og offeret er kvalt med efterforskningslederens slips, men før nogen kan stille spørgsmål, forsvinder også Triel sporløst.

Ugens krimiquizpræmie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.