From New Zealand with murder – mød Paul Cleave

Når Krimimessen løber af stablen i weekenden d. 28. og 29. marts 2020 har du muligheden for at møde den populære New Zealandske krimiforfatter Paul Cleave.

Paul Cleave

Paul Cleave er en international bestsellerforfatter og deler sin tid mellem hjembyen Christchurch, New Zealand og London. Hans første bog Det syvende mord har solgt næsten en halv million eksemplarer i Frankrig og Tyskland alene og er en af de bedst sælgende newzealandske bøger nogensinde.

Han er vild med krimier og gyserfilm og har altid gerne ville være forfatter. Han skrev længe kun til skrivebordsskuffen, men har nu fået udgivet seks bøger, hvoraf  Det syvende mord er hans første på dansk. Paul Cleave kan efterhånden roligt beskrives som krimikongen af New Zealand. Han er blevet en international bestsellerforfatter, og hans bøger er oversat til mere end 12 sprog og har solgt i et million oplag verden over.

Romanerne udspiller sig i området Christchurch i New Zealand, som er Cleaves hjemby. Efter at have arbejdet i detailhandlen, bl.a. ved en pantelåner, så han bagsiden af sin by, og dette danner baggrund for hans spændingskrimier. (Jentas)

Paul Cleave er på Krimimessen 2020 aktuel med følgende bog:

Offer

Den internationale bestsellerforfatter bringer endnu en gang en af sine mest kendte romanfigurer på banen, den frygtede og berygtede Christchurch-snitter – men nu er det hans liv, der står på spil.

Joe Middleton husker ikke at have slået nogen ihjel, så efter hans mening kan en jury umuligt dømme ham som seriemorder. Joe er fuldkommen overbevist om, at retssystemet nok skal redde ham til sidst.

Andre kender Joe som den berygtede Christchurch-snitter og ønsker ham død. For eksempel har Melissa, Joes medskyldige, sine egne grunde til at lægge planer for hans død, før han kan nå at komme for retten. Og så er der alle de pårørende til Joes ofre gennem tiden … Sidst, men ikke mindst er Carl Schroder, tidligere kriminalassistent, fast besluttet på at få sat endegyldigt punktum for sit livs allerstørste sag.

Joe har udtænkt en desperat plan for at redde sig ud af den katastrofale knibe, og den har bare at virke, for inden længe risikerer Joe at blive selve salgsargumentet for en genindførelse af dødsstraffen i New Zealand, og det var ikke helt den dramatiske afslutning, han havde håbet på …

Andre udgivelser på dansk er “Det syvende mord” (2013), “Hævn” (2014), “Samleren” (2015), “Dybet” (2016), “Slagtehuset” (2016), “Øje for øje” (2017).

Mød Paul Cleave på Krimimessen

Lørdag kl. 13.15 i Teltet. Matt Wesolowski, Elly Griffiths og Paul Cleave taler sammen. Moderator: Abby Endler.

Lørdag kl. 15.15 i Gymnastiksalen: Simon Kernick, Stav Sherez og Paul Cleave taler sammen. Forlaget Jentas præsenterer.

Søndag kl. 10.00 i Gymnastiksalen. Paul Cleave taler med Abby Endler om “Offer”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.