Kommende krimier – marts

Her kan du få et overblik over nogle af de krimititler, der udkommer i løbet af marts måned.

 

Daniel Silva: Den sorte enke

Udgivelsesdato: 1/3-2017

Forlag: HarperCollins Nordic

Den legendariske spion Gabriel Allon har takket ja til stillingen som leder af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste. Samme aften som hans forfremmelse lokkes han til en sidste opgave i felten. Terrornetværket Isis har sprængt en bombe i Paris og den franske regering vil have Gabriel til at eliminere manden bag angrebet – inden han slår til igen. De kalder ham Saladin, en både genial og storladen terroristleder, som er umulig at spore på grund af den sofistikerede krypteringssoftware der beskytter hans kommunikation. Gabriel har intet valg, han må få en agent indenfor. Valget falder på den talentfulde unge læge Natalie Mizrahi som må spille rollen som terrorrekrut. Opgaven bringer hende til Washington hvor Saladin lægger planer, som vil ændre historien.

 

Gunnar Staalesen: Storesøster

Udgivelsesdato: 1/3-2017

Forlag: Gyldendal

Varg Veum får et overraskende besøg på sit kontor af en kvinde, han aldrig har set før. Hun præsenterer sig som hans halvsøster, og hun har en opgave til ham. Hendes guddatter, en nittenårig sygeplejeelev fra Haugesund, er to  uger tidligere flyttet ud af sit værelse i et bofællesskab, og siden har ingen hørt noget fra hende. Hun har ikke oplyst nogen ny adresse. Hun svarer ikke på sin mobiltelefon. Politiet har endnu ikke taget sagen alvorligt.

Veum påtager sig opgaven. Efterforskningen afdækker delvist fortrængte ugerninger og oplagret had. Den fører Veum på kollisionskurs med en skrupelløs MC-bande og bringer ham på sporet af et fællesskab, som udfolder sin livsfarlige virksomhed bag internettets dunkle anonymitet.

Og mødet med storesøsteren skal også komme til at afsløre ukendte sider af Veums egen forhistorie.

 

Chris Carter: Mordoffer

Udgivelsesdato: 1/3-2017

Forlag: Jentas

Ny fremragende Chris Carter-thriller, som vil forstyrre din nattesøvn! Chris Carter har taget hele verden med storm med sin fabelagtige thrillerserie om den intelligente kriminalassistent Robert Hunter.

Mordoffer er den ottende bog i serien.

 

Jakob Knudsen: Hjemløs

Udgivelsesdato: 3/3-2017

Forlag: People’s Press

Da en hjemløs findes brutalt dræbt i centrum af Aalborg, tilkalder man hurtigt forstærkning fra København i form af politiinspektør Kristian Swane og hans team. For om en uge skal et stort arrangement med VIP-deltagelse fra EU løbe af stablen i netop samme område, hvor de hjemløse holder til, og man frygter, at der er en sammenhæng.

Samtidig har en anden hjemløs – en krigsveteran fra Balkan og Afghanistan, som går under navnet Soldier Boy – overværet den bortførelse, som gik forud for drabet på den hjemløse, og han undrer sig. For de to bortførere talte serbisk!

Situationen udvikler sig hurtigt, da endnu en fra hjemløse-kolonien findes dræbt, og en tredje bliver bortført. Fra hver sit udgangspunkt borer Swane og Soldier Boy sig ned i sagen, som skal ende med at sætte Aalborg på den anden ende og vise sig at have en mere kynisk baggrund, end nogen havde forestillet sig.

4. bind i serien om politiinspektør Kristian Swane og hans team.

 

Rolf & Cilla Børjlind: Sov du lille 

Udgivelsesdato: 15/3-2017

Forlag: Rosinante

“Sov du lille” er fjerde bog i den spændende krimiserie om det umage makkerpar Olivia Rönning og Tom Stilton.

I efteråret 2015 har den internationale flygtningekrise for alvor ramt Europa, og banegården i Stockholm er især ét stort kaos. Blandt de mange nytilkomne på banegården er den uledsagede nigerianske pige Folami. Hun er blevet advaret imod at kontakte de svenske myndigheder, så i stedet hutler hun sig gennem tilværelsen på gaden, indtil hun bliver hjulpet af den tidligere hjemløse og misbruger, Muriel. Sammen søger Folami og Muriel tilflugt i en lille hytte i de skånske skove, men lokalsamfundet er ikke ligefrem begejstrede for de nye tilflyttere. Da frygten fører til vold, beder Muriel sin gamle ven kriminalkommissær Tom Stilton om hjælp.

Tom har lige været gennem en personlig krise og er derfor nødt til at vise sit værd over for sin overordnede. I “Sov du lille” er han sammen med Olivia Rönning dybt optaget af en makaber mordsag, hvor en ung mand er blevet fundet begravet i Småland. Sagen viser sig at trække tråde til den rumænske underverden, men også til Folami, da det går op for Tom, at hun og den afdøde dreng bærer identiske smykker.

 

Peter James: Dødsmærket 

Udgivelsesdato: 16/3-2017

Forlag: Cicero

Ellevte bind i den populære britiske krimiforfatter Peter James’ prisbelønnede serie med kriminalkommissær Roy Grace og hans kollegaer i Brighton på den engelske sydkyst.

Det sidste, Jamie Ball hører til sin kæreste, Logan Somerville, er et panisk opkald fra parkeringskælderen under den etageejendon, de bor i i Brighton. Jamie tilkalder straks politiet, der ankommer inden for få minutter, men politiet finder ikke andet end Logans bil og mobiltelefon. Logan er væk.

Samme eftermiddag finder et hold bygningsarbejdere liget af en ung kvinde, der har ligget begravet i tredive år. I første omgang ser Roy Grace og hans hold ingen sammenhæng mellem de to begivenheder. Men så forsvinder endnu en ung kvinde – og endnu et lig fra fortiden dukker op. Og Roy Grace får mistanke om, at der måske kan være en forbindelse mellem fortidens og nutidens forbrydelser. Står han over for Brightons første seriemorder i nyere tid?

 

Iain Reid: Jeg overvejer at gøre det forbi 

Udgivelsesdato: 16/3-2017

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Jeg overvejer at gøre det forbi er en spændingsfyldt og nervepirrende thriller om en biltur, der får fatale konsekvenser.

Jake og hans kæreste er på vej hjem for at besøge hans forældre på deres afsidesliggende gård. Da en snestorm bryder ud, tager parret en uventet omvej og strander foran en tom high school og søger tilflugt indenfor.

I dagene efter efterforsker politiet et mord, der er sket på samme high school. Men hvem er offeret?

 

Viveca Steen: I sandhedens navn

Udgivelsesdato: 17/3-2017

Forlag: People’s Press

Hver sommer mødes flere hundrede børn til sommerlejr i sejlads på Lökholmen, en lille ø ud for Sandholm. Lederne har svært ved at holde opsyn med børnene, og de finder hurtigt en prügelknabe.

Nora Linde begynder den sværeste rettergang hidtil. Hun har tiltalt en direktør i byggebranschen for at have begået underslæb for millioner. Men den tiltalte er fast besluttet på ikke at havne i fængsel, koste hvad det vil.

Thomas Andreasson er tilbage i politiet. Han er lettet over sin arbejdssituation, men forholdet til kæresten Pernilla er anstrengt. Da et barn forsvinder fra sommerlejren på Lökholmen, må Thomas lægge sine private bekymringer til side. En fortvivlet søgen sættes I gang, men tiden er alt for knap.

I sandhedens navn 8. bind i Skærgårdsserien. Det er en fortælling om grådighed, desperation og om at være et udsat menneske – og barn.

 

Yrsa Sigurdardóttir: Hævn 

Udgivelsesdato: 20/3-2017

Forlag: Lindhardt & Ringhof

En otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet. En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år tidligere, og i kølvandet på dette finder først et, så to makabre mord sted i Reykjavik. Og politiet er på bar bund.

Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja trækkes længere og længere ind i sagen og ind i morderens verden – men det viser sig, at intet er, som de tror.

Hævn er andet selvstændige bind i den islandske krimidronning Yrsa Sigurðardóttirs spændingsfyldte serie om Huldar og Freyja.

 

Tess Gerritsen: Dobbeltgængeren

Udgivelsesdato: 20/3-2017

Forlag: Jentas

“Dobbeltgængeren” er fjerde bog i Tess Gerritsens vildt populære krimiserie om Rizzoli og Isles.

Retsmedicineren Dr. Maura Isles tjener til dagen og vejen ved at undersøge døde mennesker. Når man er patolog i så stor en by som Boston som hun, kan man ikke undgå at se adskillige lig om dagen – og adskillige af disse er desværre mordofre. Aldrig før har liget på briksen dog chokeret og skræmt hende i så høj en grad, som den døde kvinde foran hende gør. Kvinden på briksen er en nemlig en nøjagtig dobbeltgænger af Maura selv.

Kvinden, der blev skudt ned udenfor Mauras hjem, kunne have været Mauras spejlbillede. Og da det viser sig at Maura og liget deler fødselsdato og blodtype, kan den dybt overraskede retsmediciner kun se én forklaring. Da DNA-analysen bekræfter mistanken om, at den mystiske dobbeltgænger faktisk er hendes ukendte tvillingesøster, bliver en bizar mordefterforskning i “Dobbeltgængeren” pludselig til en dyster og farlig rejse for Maura, hvis fortid er fuld af mørke hemmeligheder.

 

Jo Nesbø: Tørst 

Udgivelsesdato: 21/3-2017

Forlag: Modtryk

En morder er løs. Han er i dit hjem. Han er ude efter blod.

Efter tre år med fred og ro er helvede igen løs i Oslo. Unge kvinder, der har været aktive på dating-appen Tinder, bliver dræbt i deres hjem. Harry Hole, der nu underviser på Politiskolen og lever et fredsommeligt liv med sin Rakel, bliver trukket ind i jagten på en usædvanligt blodtørstig morder.

Tørst er Jo Nesbøs 11. og længe ventede roman om Harry Hole.

 

Rasmus Dahlberg: Pandoracellen 

Udgivelsesdato: 23/3-2017

Forlag: Turbine

I en efterårsstorm kolliderer to skibe nord forStorebæltsbroen. Det sætter en kædereaktion af dramatiske begivenheder i gang.Det ene er nemlig det atomdrevne russiske skib Sevmorput, og de danskemyndigheder står pludselig over for en potentiel katastrofe af ufatteligedimensioner. Hvis reaktoren eksploderer, kan der blive tale om et nyt Tjernobyl– men denne gang i Danmark. En kamp mod tiden er igang.

Jonas Kvist er blevet placeret længst nede ad gangen på detmindste kontor i Beredskabsstyrelsen, hvor han har fået til opgave atvidereudvikle et ellers opgivet krisestyringskoncept under navnetPandoracellen. Da alarmen går, og hele det nationale krisestyringsapparatsættes i drift, ser Jonas sit snit til også at aktivere Pandoracellen, og snartstår han i centrum for begivenhederne.

Mens atomkatastrofen truer, kæmper analytikerne om kap medtiden i denne spændingsroman, som er baseret på scenariet fra den nationalekrisestyringsøvelse KRISØV, der blev afholdt i november 2015. Russisk aggression,atomsikkerhed og miljøaktivisme blander sig med en personlig historie om atvære anderledes i et statsligt bureaukrati. For spørgsmålet er, om Jonas’fortid indhenter ham, inden han selv når at redde fremtiden?

 

Malin Persson Giolito: Størst af alt 

Udgivelsesdato: 24/3-2017

Forlag: Gyldendal

Et skoleskyderi har fundet sted på et gymnasium i en af Stockholms mest velhavende forstæder. Maja Norberg er 18 år gammel og står tiltalt for at være indblandet i massakren, hvor både hendes kæreste og hendes bedste veninde blev dræbt. Ved romanens start har Maja tilbragt 9 lange måneder i varetægts-fængsel. Nu træder hun ind i retssalen. Men hvordan kunne Maja, den dygtige og populære pige, blive landets mest forhadte teenager? Er Maja en iskold morder? Mens retssagen forløber, ser vi tilbage på månederne der ledte op til skoleskyderiet.

 

Anders Roslund & Stefan Thunberg: En bror at dø for

Udgivelsesdato: 28/3-2017

Forlag: Modtryk

Da Leo som fjortenårig bliver efterladt som ansvarlig for sine yngre brødre, mens hans far er i fængsel og hans mor på hospitalet ved han, hvordan han skal skaffe penge nok til at tage sig af brødrene: Han vil maskere sig og begå sit livs første kup.

Mange år senere bliver Leo løsladt efter at have afsonet sin straf for en serie brutale bankrøverier. Nu har han ét mål, at begå den perfekte forbrydelse. Denne her gang vil han ikke involvere sine brødre. Men han begår en fejltagelse, der vækker politikommissær John Broncks’ opmærksomhed. Og det ændrer spillereglerne: hvis du trækker min bror med, trækker jeg din bror med.

En bror at dø for er den selvstændige fortsættelse af BJØRNEDANSEN, der var inspireret af den virkelige historie om Militærligaen, den mest opfindsomme forbryderbande Sverige nogensinde har set.

 

Tove Alsterdal: Vend dig ikke om

Udgivelsesdato: 28/3-2017

Forlag: Modtryk

Engang var Beckomberga Europas største psykiatriske hospital. Nu er fortidens spor næsten udslettet, og der er bygget eksklusive boliger i den gamle park. En af dem, der er flyttet ind, er Svante Levander. På vej hjem fra en sen indkøbstur bliver han stukket ned og dræbt. Hans ekskone, Eva, er fulgt efter ham den aften og bliver mistænkt for at have slået Svante ihjel. Der er kun ét vidne til forbrydelsen: en roma-tigger der synes at være forsvundet fra jordens overflade.

Da nogle drenge kort efter finder menneskelige skeletrester i Beckomberga-området tæt ved det sted, hvor Svante blev dræbt, eksploderer rædslen i det nye boligområde.

 

Bent Steenbakken: Mord på museet

Udgivelsesdato: 28/3-2017

Forlag: Hovedland

En syvårig feriedreng finder en morgen et lig i  museumshaven, mens han leder efter sin bold – i haven omkring Skagen Kunstmuseum. Den afdøde var journalist, og måske havde han fået færten af et eller andet.

Kriminalhistorien tager udgangspunkt i Bent Stenbakkens genopdagelse af det overmalede, skjulte spøgelse i Krøyers berømte maleri Hip, Hip Hurra for nogle år siden!

Krøyers livshistorie og hans syfilis-sygdom spiller en betydelig rolle for romanen, men ellers er plottet vævet ind i skildringen af et moderne sommer-Skagen, hvor de kreative klasser er både her og der og optræder som turister, kunsthistorikere, journalister – og kriminelle?

Fortællingens solide ankermænd er kriminalinspektør HP og en meget lokal kriminalassistent. Ikke ulig den fremstilling af lokalbefolkningen, som Skagen-malerne gav.

Det er heltene i Stenbakkens meget danske og meget stemningsfulde krimi fra toppen af Danmark.

 

Linda Lassen: Det forsvundne spædbarn

Udgivelsesdato: 28/3-2017

Forlag: Hovedland

Under nedrivningen af en ejendom i Odense i 2007 gør en murerarbejdsmand et makabert fund. Mellem jord og murbrokker dukker skelettet af et spædbarn op. Skelettet har ligget i jorden i mange år, og  interessen samler sig snart om en gammel sag fra 1966, hvor et tre måneder gammelt barn, Basse,  blev bortført fra en barnevogn midt i Odense. Og aldrig fundet!

Basse-sagen er det faktuelle grundlag for Linda Lassens semi-krimi.

Gustav er nyansat ved Odense politi. Han skal være med til at opklare den ældgamle sag om det forsvundne spædbarn. Under efterforskningen viser det sig, at den gamle sag slet ikke er glemt. Så langt fra. De mennesker, der var involveret i den tragiske hændelse, dengang, er (naturligvis) stadig dybt berørt af tragedien.

Samtidig med at sagen griber om sig, skal Gustav finde sig til rette i en by, han ikke kender, komme sig over en kærestesorg, der stadig gør ondt og tage sig tid til sin mor, der er blevet mere og mere uligevægtig

Linda Lassen har skrevet en dansk semi-krimi, der ikke er  kulørt-eksotisk, men psykologisk og realistisk. Forbrydelsen er ikke bogens omdrejningspunkt, men  hvad forbrydelsen gør ved de mennesker, der var involveret.

 

Julie Hastrup: Mirakelmanden

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Politiken

Da drabsefterforsker Rebekka Holm rejser til Stockholm for at besøge sin kæreste Niclas, drages hun uforvarende ind i to opsigtsvækkende sager, der viser sig at hænge uløseligt sammen.

I første omgang kaster hun sig af private grunde over en historie, som den svenske journalist Magdalena Lundell tidligere arbejdede med – en sag, der har vakt Rebekkas nysgerrighed, fordi Niclas og Magdalena øjensynligt har været lykkeligt gift for år tilbage. Under opklaringen går det imidlertid op for Rebekka, at Niclas har holdt særdeles vigtig information skjult, hvilket får hende til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham. Samtidig opdager Rebekka, at den historie, Magdalena sammen med en finsk journalist arbejdede på, handlede om forsvundne børn og voksne, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person.

 

Clare Mackintosh: Jeg ser dig 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Aronsen

Ny thriller af forfatteren til den internationale bestseller Jeg lader dig gå.

På vej hjem fra arbejde sidder Zoe Walker og bladrer i en avis, da hun falder over et billede af sig selv i en personlig annonce. Der er ingen forklaring; blot et uskarpt billede, en hjemmeside og et telefonnummer. Hun er fast besluttet på at finde ud af hvorfor, men da hun viser annoncen til sin familie, er de overbeviste om, at det bare er en kvinde, der ligner Zoe. Er det en fejl? Eller er der nogen, der holder øje med hendes mindste bevægelse?
Hver dag ser hun en lignende annonce i avisen, hver dag med et billede af en ny kvinde. Kan det virkelig være et tilfælde?
Da en af kvinderne bliver fundet død, kan Zoe ikke længere lade sagen ligge. Kan hun selv være i livsfare…?

 

Stefan Ahnhem: Atten grader minus 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Lindhardt & Ringhof

En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren.

Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten på en bestialsk og kynisk morder. Bogen er 3. bog i serien om Fabian Risk.

 

Palle Schmidt og A.J. Kazinski: Den sidste gode mand – graphic novel

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Politiken

I Den sidste gode mand er Niels Bentzon på jagt efter en seriemorder der, med afsæt i en gammel, jødisk myte om 36 retfærdige mennesker på jorden, har udset sig de ’gode’ som ofre. Men hvem fortjener betegnelsen ’et godt menneske’? Snart indser Niels Bentzon, at han står over for en usædvanlig morder med en guddommelig plan. Spørgsmålet er, om det er for sent.

Den sidste gode mand er en 144 sider lang graphic novel i farver, baseret på A. J. Kazinskis bestseller af samme navn. Manuskriptet er blevet til i et samarbejde mellem forfatterne og illustratoren.

 

Morten Kærså: Den symfoniske gåde 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Turbine

Morten Kærså, debuterede i 2012 som krimiforfatter med romanen Den uskyldige morder.

I den ny krimi møder vi igen den navnløse musiker, der mens han komponerer en stor symfoni til DR, bliver inddraget i et kompliceret spil om et kulturhus. Et spil, der viser sig at have vidtrækkende politiske og økonomiske perspektiver – og hvor det for musikeren indimellem kan være svært at skelne mellem drøm og virkelighed.

Byggekoncernen Skansø kæmper i finanskrisens tidlige fase med alle midler – sex og penge – for at undgå fallit, og de to ejere forsøger ikke blot at udnytte en liberal kvindelig kulturborgmester i deres bestræbelser – men også musikeren, der bliver afpresset med trussel om,  at man vil lække en belastende sexvideo med ham.

Da musikeren bryder ind i et af koncernens pakhuse, finder han det lakerede lig af en kvinde, og det bliver ikke det sidste mystiske dødsfald inden den dramatiske finale …

 

Lisa Hågensen: Hendes blå øjne 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: DreamLitt

Raili glæder sig til en velfortjent sommerferie i sit lille sommerhus ved skovsøen i Lövaren. Men ikke alt er, som det plejer at være. Noget ondt og grusomt lurer i skoven, og det er efter Raili. En kvinde bliver indlagt på psykiatrisk afdeling, en god ven dør, og andre forsvinder. Det hele bliver for meget for Raili. Hvad sker der – og hvorfor?I 1600-tallets Lövaren bliver Kirsti anklaget for at være heks. Hun bliver fængslet, tortureret og voldtaget. Men der er noget grueligt galt med det barn, der følger af voldtægten. Der er noget ondt i skoven ved Lövaren, og det har været der i flere hundrede år. Men hvad er det, og kan det stoppes? Raili ved bare, at det har blå øjne. Iskolde, blå øjne.

 

Rachel Abbott: Kun de uskyldige 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Punktum

En mand er død. Morderen er en kvinde. Men hvilke hemmeligheder gemmer sig under overfladen, der er så forfærdelige at en mand måtte dø?

Da Laura Fletcher vender tilbage til sit hjem i Oxfordshire, og finder en horde af journalister foran porten ved hun straks, at der er noget helt galt. Hun modtager den chokerende nyhed, at hendes mand er blevet brutalt myrdet, og ifølge politikommissær Tom Douglas er der ingen tvivl om, at morderen er en kvinde.

Laura er fanget i et ægteskab der har ført hende fra glamourøst femstjernet luksus i London, Venedig og Positano, til et dystert og utæt gods i det landlige Oxfordshire, og hun har lært at holde sine hemmeligheder tæt ind til kroppen. Men der er især én hemmelighed hun aldrig har delt med nogen, og hun er ikke alene. Det ser nemlig ud til, at alle kvinderne i hendes mands liv har noget at skjule.

 

Sara Lövestam: Sandhed med modifikationer 

Udgivelsesdato: 30/3-2017

Forlag: Aronsen

Prisbelønnet krimi. Vinder af den Svenske Kriminalakademis pris for Bedste Svenske Debutroman.

Dette er 1 del ud af en trilogi om privatdetektiven Kouplan, en illegal indvandrer fra Iran. “Sara Lövestam skriver, som altid, med stor varme og ærlighed. (…) Som forfatter er hun lige så snedig og opfindsom som Kouplan selv”. – Jacob Carlander, Östgöta Correspondenten 

Inger Wolf: Kragemanden 

Udgivelsesdato: 31/3-2017

Forlag: People’s Press

Da en 12-årig pige findes bestialsk dræbt i en garage i Brabrand, bliver psykiater og seriemorderekspert Christian Falk bedt om at kaste et blik på gerningsstedet. Han har før hjulpet politiet med en efterforskning, når der var mistanke om, at gerningsmanden var sindsforvirret, og denne gang er der noget rituelt over drabet. Blandt andet har pigen fået ansigtet skåret af, og en krage vandrer rundt i garagen. Snart ser hele byen krager, også en af Christians psykiatriske patienter, hvis fobi for fugle tager en uhyggelig drejning. Og da endnu en pige forsvinder, kommer Christian under pres på at finde svaret på, hvem Kragemanden er.

Kragemanden 2. bind i trilogien om Christian Falk

 

Thomas Clemen: Jeg er Sif

Udgivelsesdato: 31/3-2017

Forlag: Modtryk

Sif er en ung kvinde med usædvanlige evner og voldsomme oplevelser i bagagen. Hun er i højeste alarmberedskab, for den mand, der voldtog og mishandlede hende, er netop blevet løsladt. Hun er ikke et øjeblik i tvivl om, at han vil hævne sig på hende, fordi hendes vidneudsagn fik ham fængslet. Samtidig med løsladelsen eksploderer en bandekrig i de københavnske gader, og dens bagmænd kender ingen grænser.  Jeg er Sif er Thomas Clemens tredje spændingsroman og første del i en serie.

 

Poul Erik Larsson: Natten gemmer lyset

Udgivelsesdato: 31/3-2017

Forlag: Mellemgaard

Et ungt par køber et gammelt hus, som ligger i udkanten af Lave Skov. Huset blev bygget helt tilbage i 1779, af en mand, som senere blev dømt til døden for et mord, som man senere fandt ud af, at han ikke havde begået. Det siges, at den gamle bygherre går igen. Da det unge par flytter ind, finder de hurtigt ud af, at noget er rivende galt. På samme tid forsvinder en syttenårig pige sporløst og inden længe, har politikommissær Marcus Falck og hans kompetente stab af efterforskere hænderne fulde i jagten på en bestialsk og hensynsløs morder, der finder sine ofre på udvalgte bodegaer og natklubber i Nordsjælland.

 

Vi tager forbehold for ændringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.