Krimimessen på “bloggertour” med Stein og Steen

Krimiquiz og anbefaling

Krimimessen har fået den store fornøjelse af at være blevet inviteret med ombord på tourbussen, når Jesper Stein tager på “bloggertour” sammen med Axel Steen og “Solo”.

“Touren” som er arrangeret af Politikens forlag startede d. 12/11 og fortsætter til og med d. 25/11 på en lang række af landets krimiblogs (se billede). De enkelte blogs har én dag til at gøre opmærksom på forfatteren, hovedkarakteren og/eller bogen.

Og i dag er bussen nået frem til Horsens og Krimimessen, hvor vi gerne for fuld udblæsning vil tale godt og højt om Jesper Steins velskrevne og helt igennem spændende “Solo” – sjette bind i serien om Axel Steen.

Here goes –

Ugens krimi

 

Krimiquiz – vind “Solo”

Du kan deltage i konkurrencen om at vinde et eksemplar af “Solo” ved at svare på følgende:

Hvad er det første du tænker på, når du hører ordet “solo”?

Skriv dit svar på vores facebookside. eller i kommentarsporet herunder. Konkurrencen slutter torsdag d. 8/11 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om Solo

Axel Steen er blevet gift og har fået nyt job som sikkerhedsrådgiver i en investeringsbank. En medarbejder har snydt, og Axel skal sørge for, at manden bliver afskediget uden myndighedernes indblanding. Det sætter gang i en fatal kæde af begivenheder i en verden, hvor penge er gud, og Axels sans for retfærdighed bliver sat under pres som aldrig før.

Krigen i Syrien er på sit højeste, og flygtningene strømmer ind over grænsen. I Urbanplanen bliver en ung indvandrer med banderelationer fundet myrdet, og Vicki Thomsen skal opklare sagen i et miljø, hvor intet er, som det ser ud, og ingen vil tale med politiet. Hun kontakter sin gamle ven og mentor, Axel Steen, som kendte den dræbte, men Axel har klippet alle bånd til sit gamle liv.

Den nye Axel Steen-krimi foregår i et delt Danmark, hvor de rigeste selv bestemmer reglerne og udøver deres egen retfærdighed, mens de fattige kæmper for at overleve og skabe sig en fremtid i en verden i brand.

Jesper SteinOm Jesper Stein

Jesper Stein er født 1965 i Århus. Han er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. I dag er han fuldtidsforfatter. Uro, der udkom i 2012, var hans debut som skønlitterær forfatter. I 2013 udkom bind to i serien om vicepolitikommissær Axel Steen, Bye Bye Blackbird, i 2014 fulgte tredje bind, Akrash, og i 2015 udkom bind fire, Aisha, som sikrede ham prisen De Gyldne Laurbær. I 2017 udkom Papa, femte bind om Axel Steen. De udenlandske rettigheder til Jesper Steins romaner er solgt til bl.a. Tyskland, Italien, Island, Norge, Holland, Sverige og England, og SF Film har sikret sig filmrettighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.