Krimisommer på kroen

I juli måned inviterer Endelave Kro og Gæstgiveri og Krimimessen til “Mad og mord” med to populære og prisbelønnede danske krimiforfattere.

Det drejer sig om Elsebeth Egholm og Jesper Stein. De vil begge fortælle om deres forfatterskab samt nyeste udgivelser, hhv. “Frit fald” og “Solo”.

Onsdag den 10. juli kl. 19.00 – Mad og mord med Jesper Stein 

Onsdag den 24. juli kl. 19.00 – Mad og mord med Elsebeth Egholm(i samtale med Lida Wengel)

Prisen for hvert arrangement er kr. 198,- alt incl. og hvis ønsker man kun ønsker at høre forfatteren er prisen kr. 50, og tidspunktet er kl. 20.30

Billetter/bordbestilling kan ske på info@endelavekro.dk senest d. 3. juli for arrangementet med Jesper Stein og d. 17.juli for arrangementet med Elsebeth Egholm. Efter denne dato kan man forhøre sig på kroen om ledige pladser.

Fra 1. juni er der desuden mulighed for at deltage i en konkurrence på Kroens facebookside om overnatning, krimiarrangement og fuld forplejning for to personer + en gratis bog

Ekstraarrangement

Lægeurtehaven inviterer til et forfattermøde med både Elsbeth Egholm og Jürgen Klahn onsdag d. 24. juli kl. 15.00 Der er gratis adgang og mulighed for at købe kaffe og kage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.