Læserne får ordet – mød Conni Jørgensen

Vi har mange skønne og dedikerede følgere på Krimimessens facebookprofil, som brænder for at læse krimier. Vi synes, at det var på tide at lade nogle af dem få ordet her på siden og blandt andet fortælle lidt om, hvem deres absolutte yndlingskrimiforfatter er.

Her kan du møde Conni Jørgensen

 

Første gang jeg var på krimimessen var i 2011, i starten bare en enkelt dag, men de sidste 3 år har jeg været afsted både lørdag og søndag. Jeg kender efterhånden en del bloggere, krimifans og forfattere jeg lige skal nå at hilse på, så tiden flyver afsted, og det er sjældent jeg når alt det jeg har planlagt hjemmefra. Men der bliver altid tid til at hilse på Jakob Melander, Lotte Petri og Kim Juul, som er 3 af mine danske yndlingsforfattere.

Noget jeg nyder ved at være på messen er at høre – for mig – ukendte forfattere fortælle om deres bøger og forfatterskab, i 2017 var det skotske Stuart MacBride, han er virkelig værd at opleve, en stor personlighed med masser af humor, han gjorde så stort et indtryk, at jeg var nødt til at købe en af hans bøger for at få en signering (jeg har dem nemlig kun som e-bog) og lytte til ham igen om søndagen. Jeg har en del signerede bøger, både af danske og udenlandske forfattere og den samling er jeg vældig stolt over.

Jeg læser både klassiske krimier, thrillere og domestic- noir, jeg er meget begejstret for bøger med uventede drejninger som bøger af Harlan

Harlan Coben
Foto: Frank Ward

Coben og Sharon Bolton, sidst nævnte var jeg så heldig at hilse på i 2012 på krimimessen. De er mine 2 absolut yndlingsforfattere og jeg sluger deres bøger lige så snart de udkommer og inden de når at blive oversat til dansk. Jeg ville virkelig ønske Harlan Coben vil besøge krimimessen på et tidspunkt, jeg ved han har en stor læseskare her i landet, så jeg krydser fingre for det sker.

Min yndling bog er dog ikke en af deres, men Jo Nesbøs ”Snemanden” mest fordi jeg er lidt vild med ham der Harry Hole og fordi Nesbø formår at få det det til at løbe koldt ned af ryggen lige meget, hvor tit jeg læser/lytter til bogen.

Til efteråret udkommer der et væld af spændende bøger, jeg glæder mig især til nyt fra Karin Slaughter, det er en enkeltstående roman denne gang, den nyeste i Ravnserien med Michael Katz Krefeld, Lotte og Søren Hammer udkommer også med en bog i deres serie om Konrad Simonsen og så selvfølgelig til den nye roman på engelsk af Harlan Coben.

Her ses Conni på Krimimessen ved siden af forfatteren Sharon Bolton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.