Mød Simon Kernick på Krimimessen

Mød den anmelderroste britiske spændingforfatter Simon Kernick på Krimimessen i år. Vi har samlet lidt info om forfatteren, så du kan nå at “lære ham lidt at kende” inden messestart. Han er på messen aktuel med “Den hængte mand”.

Simon Kernick

Foto: Uwe Deffner

Simon Kernick har været nr. 1 på Sunday Times’ bestsellerliste og er en af Storbritanniens mest spændende thrillerforfattere. Han bor i Oxfordshire med sin kone og to børn. Han har en universitetsgrad i humaniora, og hans lidenskab for at skrive og læse krimiromaner startede i en tidlig alder, hvor han skrev små noveller. 

Vidnet er det første bind i serien om Ray Mason. Som research til sine romaner taler Simon både officielt og uofficielt med egentlige eksperter indenfor området, bl.a. anti-terror bureauer samt kriminalpolitiet, for at få førstehåndsberetninger om virkelige forbrydelser. Det er bl.a. dette, der er medvirkende til at gøre hans romaner så spændende, medrivende og realistiske. (Jentas)

På dansk er Simon Kernick udkommet med følgende i Ray Mason-serien:

Vidnet

I Vidnet er Jane Kinnear vidne til mordet på sin elsker. Det går meget snart op for Jane, at hun også selv er i fare. Hun bliver underlagt politibeskyttelse, da det viser sig, at hendes elsker lå inde med vigtige oplysninger om et forestående terroristangreb.

Kriminalkommissær Ray Mason fra terrorismebekæmpelsesgruppen er en mand med en kontroversiel fortid, men hans effektivitet gør ham bedre i stand til at forhindre terroristangreb end nogen anden. Men kan man stole på ham, eller ved han mere om planlægningen af terroristangrebet, end han fortæller?

Samtidig prøver Jane at beskrive sin elskers morder for politiet – hvad hun ikke ved, er at morderen allerede ved hvem hun er, og han ved, hvor hun gemmer sig. Og han helmer ikke, før han fanger hende

Gravpladsen

Da resterne af en 21-årig kvinde, der forsvandt sporløst i Thailand i 1990, bliver fundet i jorden på en gammel katolsk skole i Buckinghamshire, tager det langvarige mysterium en helt ny drejning. Hendes daværende kæreste, Henry Forbes, som meldte hende savnet dengang og nu er en midaldrene universitetslektor, står frem med sin advokat og fortæller kriminalassistent Ray Mason, at han ved, hvad der hændte Kitty, og hvem der dræbte hende.

Sådan begynder jagten på sandheden med fokus på en brutal bande af kriminelle, en rig, dysfunktionel familie med en frygtelig fortid, og en meget ambitiøs mand, der er så grusom og skånselsløs, at han skal stoppes for enhver pris…

Den hængte mand

SYV OFRE. TRE MORDERE. EN DØDBRINGENDE HEMMELIGHED.

Et hus langt ude på landet, hvor resterne af syv uidentificerede kvinder netop er blevet fundet. En politimand, der er parat til at risikere alt i jagten på deres mordere.En mand, som har set mordene og nu er på flugt, fordi han frygter for sit liv.

Således begynder kapløbet om at finde frem til vidnet, før morderne gør det. For Ray Mason og privatdetektiv Tina Boyd venter en farlig vej, hvor lig og bedrag lurer bag hvert et sving.

Mød Simon Kernick her

Lørdag kl. 15.15 i Gymnastiksalen: Simon Kernick, Stav Sherez og Paul Cleave taler sammen. Forlaget Jentas præsenterer.

Søndag kl. 10.20 Rød scene: Simon Kernick taler med Tonny Vorm om Den hængte mand

Søndag kl. 11.30 i Teltet: Police Investigation. Cara Hunter,, Stav Sherez og Simon Kernick. Moderator: Abby Endler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.