Vind abonnement + djævelsk spændende bog

I denne uges krimiquiz får du chancen for at vinde et 3 måneders abonnement hos Storytel samt et eksemplar af Lotte Petris “Djævelens værk” med en lille hilsen fra forfatteren i.

For at deltage skal du blot svare på følgende:

Foretrækker du dine krimier som lydbog, papirbog eller e-bog?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Konkurrencen slutter torsdag d. 6/9 kl. 9.00, hvorefter vi finder en vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.


Om Storytel

Storytel er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement.

Storytel minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Storytel med dig, f.eks. når du rejser.

Storytel har aftaler med mange danske forlag og kan derfor tilbyde helt nye lydbøger, så snart de lander i handlen. Og vi har både danske og engelske bøger.

 

Om Djævelens værk

Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet.

Retsantropolog Josefine Jespersen leder gravrydningen, og samtidig har hun til opgave at studere knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet.

En aften bliver hendes kollega, arkæologen Rita Magnussen, brutalt dræbt og smidt ned i en åben grav med et kors ridset ind i kraniet. Senere findes også en anden ung kvinde med et indgraveret kors myrdet på åben gade i det indre København.

Alt tyder på, at en satanistisk morder er på fri fod, og politiets efterforsker Alexander Damgaard beslutter sig for at konsultere en eksorcist. Den højtplaceret katolske præst er overbevist om, at Djævelen er på spil, og at årsagen er gravrydningen på Assistens, som han mener har åbnet en port til det onde.

Lotte Petri debuterede i 2009 med krimien Den 5. plage, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris. I den anmelderroste serie om Selma Eliassen er senere udgivet tre bøger. Djævelens værk er hendes første bog med knogleekspert Josefine Jespersen i hovedrollen.

 


Lotte Petri er aktuel med føljetonen “Blodengel” som er én af Storytels spændende serier “Storytel Original”.

Handlingen: Lidt uden for Roskilde finder en mand et skeletteret lig, der har været begravet i årtier. Efterforskeren Sofie Engell bliver sat på sagen. Hun har en baggrund som psykolog, men har skiftet spor og gjort kometkarriere hos politiet. Det står hurtigt klart, at der er tale om en voldsom og bestialsk forbrydelse, hvor liget er begravet unaturligt dybt med en sten presset ind i munden. Alle tænder er fjernet. Sofie Engell har selv haft nogle voldsomme oplevelser og har bosat sig ved Roskilde Fjord i et ensomt beliggende område for at komme ovenpå igen. Hun lider af angst, men forsøger at holde den på afstand med en cocktail af alkohol og piller samtidig med, at hun holder sig i fysisk god form med karate. En række nye bestialske mord bliver begået, altid arrangeret på samme forfærdelige måde. Er der tale om en seriemorder? Snart begynder en hæsblæsende jagt, men hvem jager hvem? Serien er ikke for sarte sjæle. Dan Schlosser har indlæst og tilfører ekstra uhygge til historien.

“Blodengel” er indlæst af Dan Schlosser.

Se bogtraileren til “Blodengel” herunder og find historien på Storytel.

 

 

37 thoughts on “Vind abonnement + djævelsk spændende bog

 1. Jeg holder både af papirbøger og når jeg går ture lytter jeg til lydbøger.

 2. Som lydbog i dobbelt afspilningshastighed mens jeg løbetræner – så er spændingen ligesom mere intens!

 3. Helt klar som papir bog…..men på ferier er det totalt fedt at kunne tage en større bogsamling med uden at få overvægt. Så på rejser er e-bog en sikker vinder, og når jeg køre bil ja så dur kun lydbøger😂😂 📚📖👍😉

 4. Jeg fortrækker at læse mine krimier, fra papirbog, men jeg vil gerne prøve e – bog.
  Derfor håber jeg at blive den heldige i konkurencen.

 5. Jeg er både til papir- og lydbøger alt efter om jeg har tid til at sidde og læse eller skal noget

 6. Jeg er kommet med på E-bogs moden 😊
  Der er så mange muligheder og hvor er det nemt… 😁

 7. Lydbøgerne det er en bog som jeg skal “læse” sammen med min mand 😁så lytter vi til den sammen så vi kan tale om den undervejs 😊

  Papirbøger når det er en bog som jeg skal hygge mig med i rolige stunder 😉

 8. Jeg vil helst en papirbog. Men kan også bruge lydbog når jeg går ture på 5 km.

 9. Jeg er ret alsidig, når det kommer til bogformater.jeg læser gerne e-bøger på tog-og busrejser – eller når jeg ikke kan vente på at låne papirudgaven. Lydbøger høres i bilen. Men jeg foretrækker nok alligevel papirudgaven til afslapningen i sofaen 😊

 10. Som papirbog. Det er lettere at bladre tilbage, hvis der er noget man lige skal have tjekket op på🙂. Men selvfølgelig lydbøger til bilen og havearbejde mm.

 11. Jeg foretrækker papirbøger, da man så kan bladre tilbage, hvis man vul. I bilen hører jeg mest lydbøger👍

 12. Elsker at sidde med en papirbog, men er klar til at prøve lyd/e-bog, praktisk på ferie mv

 13. Jeg har prøvet både e-bog og lydbøger, men foretrækker en oapirbog. Elsker den forventning og spænding , når jeg sidder med en ny trykt bog i hænderne og bare glæser mig til at træde ind i en anden verden. Merete Egemose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.