Vind “Den fortabte mand” af Jane Harper

I denne uges krimikonkurrence har du chancen for at vinde den stemningsfulde spændingsroman “Den fortabte mand” af den britisk/australske forfatter Jane Harper.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende:

Det var en mørk og stormfuld aften midt i november. Vinden susede om hjørnerne på huset og ruskede i træerne derude. Du var alene hjemme og pludselig gik strømmen. Mørket var tæt og omsluttede dig nu fuldstændigt. Noget tappede let på ruden… hmm, måske bare en kroget gren fra det snart nøgne bøgetræ i haven. Du tændte et stearinlys og satte dig i lænestolen. Situationen skulle ikke forhindre dig i at læse, tværtimod – den kunne måske endda spæde til stemningen i bogen. Du tog bogen op og kiggede på forsiden… Hvilken bog er det? Hvad læser du lige nu?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi trækker en vinder d. 19. november 2021.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af forlaget Alpha.


Den fortabte mand

To brødre, Nathan og Bub, mødes langt ude i den australske outback. De er nærmeste naboer og bor med flere timers kørsel imellem sig. Deres kvægjorder grænser op til hinanden herude.

De står foran kvægdriverens grav – et gammelt sagnomspundet gravsted – og foran dem ligger deres bror Cameron livløs på jorden, indtørret under den bagende sol. Han må have søgt ly ved gravstenen, der er den eneste skygge i miles omkreds.

Men hvorfor? Hvad lavede Cameron alene herude in the middle of nowhere? Han havde virket martret i den seneste tid. Besluttede han sig bare for at gå i døden?

For Nathan, Bub og resten af familien Bright, der i generationer har levet et stille, afsondret liv, rammer sorgen og fortvivlelsen hårdt.

Men det uforklarlige dødsfald ribber også op i fortiden. For under overfladen i den skånselsløse outback gemmer der sig andet end kvægdriverens skelet.

Jane Harper

Foto: Katsnap Photography

Jane Harper blev født i England i 1980, men flyttede som otteårig til Australien med sin familie.

Det australske samfund og landskab danner ofte rammen for hendes thrillere og kriminalromaner, herunder Tørke (The Dry) fra 2015, som netop er blevet filmatiseret og får verdenspremiere i sommeren 2021.

Jane Harpers bøger er udgivet i mere end 36 lande i hele verden.

8 thoughts on “Vind “Den fortabte mand” af Jane Harper

Comments are closed.