Vind “Dødbringende besked” af Helen Cox

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af første bind i Helen Cox´s medrivende spændingsserie med bibliotekar og detektiv Kit Hartley – “Dødbringende besked”. Bogen er udkommet på Forlaget Zara.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Forestil dig, at du sidder i din sofa en mørk vinteraften. Du er alene hjemme og udenfor tuder vinden og regnen pisker på ruden. Du har lige lukket Helen Cox´s krimi “Dødbringende besked”, og gør klar til at rejse dig for at gå i seng. Lige idet du lægger bogen tikker en besked ind på din telefon. Du åbner den, spærrer øjnene op og stivner…

Hvad står der i beskeden?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 22. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Dødbringende besked

Mød Kitt Hartley – bibliotekar, Lady Grey te-drikkende, no-nonsense kvinde … og detektiv!

For Kitt Hartley begynder arbejdsdagen som mange andre på Universitetsbiblioteket i Vale i York, indtil kriminalkommissær Halloran dukker op og fortæller, at hendes bedste veninde, Evie Bowes, er anklaget for mord på sin ekskæreste, Owen. Han er fundet død med en fyldepen stukket gennem hjertet – og alt peger på Evie som den skyldige. Kitt ved, at Evie ikke kan have myrdet Owen, da hun stadig er forelsket i ham. Forfærdet over, at politiet kan tage så meget fejl, tager Kitt sagen i egen hånd – hun vil selv undersøge mordet på Owen. Hun har læst hundredvis af krimier – hvor svært kan det være? Men da endnu en ung mand findes myrdet med en fyldepen solidt plantet i hjertet, går det op for Kitt, at hun er på dybt vand.

Dødbringende besked er første bog i serien om Kitt Hartley. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Helen Cox

Helen Cox. Foto: PR Forlaget Zara

Helen Cox er en Yorkshire-født forfatter og digter. Efter at hun afsluttede sin MA i kommunikation fra University of York St. John, skrev hun for en række magasiner, tv, film, radio og web-sider.

Hun har bl.a. undervist i kreativ skrivning. Helen Cox har foreløbig skrevet fire bind i serien om amatørdetektiv og bibliotekar Kitt Hartley, og hun har derudover skrevet en række noveller og fagbøger.

Herunder fortæller Helen Cox om sin hovedperson Kit Hartley.

11 thoughts on “Vind “Dødbringende besked” af Helen Cox

  1. Jeg står i haven og ser ind på dig😬 var det en god bog📚du læste??😱😱😱

  2. MOAR – så ta’ da din telefon – eller lås op – jeg har glemt min nøgle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.