Vind gådefuld nordisk krimitrilogi

I denne uges krimiquiz sætter vi i samarbejde med forlaget Panter Publish et sæt af Martin Holmslykkes Freja-trilogi på højkant. Tredje og sidste bind i serien – “Frejas tårer” er netop udkommet.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

De fleste krimilæsere vil sikkert helst ikke lave andet end at læse krimier. Vi kunne læse dagen lang. Men der er jo visse andre gøremål i løbet af dagen. Spørgsmålet er, hvor du parkerer din krimi når du ikke læser. Er det på natbordet, på toilettet, i udestuen, på reolen eller…? Har du et fast sted eller lægger du den blot hist og pist, hvor du lige har siddet?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 30. april.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Frejas blod

Ditte Freulich bliver fundet død i sin bil. Der er et afskedsbrev, men Christopher Kingo tror ikke, Ditte har begået selvmord, fordi hun har en datter, Carla, på 6 måneder. Christopher er Dittes ven og biologisk far til Carla, og han kan ikke lade sagen ligge uopklaret hen. Sammen med den fælles veninde Isabella vil Christopher gøre alt for at finde frem til sandheden.

Hvem har dræbt Ditte? Det prøver journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo at finde ud af. Isabella kæderyger og grovæder skumfiduser, mens Christopher er bekymret for sin lille datter. Det umage detektivpar er på sporet af en mordgåde med tråde tilbage i historien, men har Isabella en skjult dagsorden? Deres venskab bliver udfordret på den hæsblæsende rejse rundt i Norden, hvor det er svært at skelne ven fra fjende.

Hvad Christopher ikke ved er, at medlemmer fra en hemmelig kvindeloge af asatroende og en kristen mandesekt er lige i hælene på dem med hvert deres formål, og de skyer ingen midler for at nå deres mål. Har det noget med kvindekampen at gøre? Og hvem vinder?

”Frejas blod” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Frejas vinger

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.

Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger.

Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt.

”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Frejas tårer

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? 

I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer?

”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.

For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?  

”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Martin Holmslykke

Bag forlaget panterpublish.dk står forfatteren Martin Holmslykke, der udgiver egne litterære værker med en bred vifte af forskellige teamer.

Det primære fokus er kriminalromaner med historiske vingesus og krypiske gåder, hvor læserne tages igennem fortællingerne med et tvist.

Han har tidligere udgivet novellen “Den aften” som DR dramatiserede. Ligeledes har han skrevet ungdomsromanen “Det fortærende” om mandlig spisevægring.

17 thoughts on “Vind gådefuld nordisk krimitrilogi

 1. Jeg har to faste pladser. Om dagen på sofabordet og om natten på mit natbord. Aldrig langt væk!

 2. på mit sofabord eller narbord de skal ikke være for langt henne

 3. Den følger mig fra sofaen til sengen og retur igen for det er de to steder jeg læser

 4. Som regel på mit sofabord, efter jeg har siddet og læst – og ALTID med i tasken, hvis nu der skulle blive en uforudset pause i dagens løb…. 🙂

 5. Jeg har altid min krimi indenfor rækkevidde – og allerhelst ved køkkenbordet.
  Så er den lige klar til st vende et par sider – evt. sammen med en kop kaffe.

 6. På mit sengebord eller i vindueskarmen ved yndlingsstolen når der skal læses 🙂

 7. Mine bøger følger med mig rundt – de ligger både på spisebordet, sofabordet og natbordet 📚📖🤓

 8. Min igangværende krimi ligger i mit læsehjørne på “kontoret”, så den er klar til at fortsætte med, når jeg har en pause

 9. Min krimi ligger altid der, hvor jeg læste sidst. Nogle gange skal jeg jo bare liiige, før jeg kan vende tilbage. Så det kan både være på sengebordet, spisebordet, toilettet eller sofaen, ja sågar i bilen, hvis min mand har været chauffør. (Dårlig stil. Undskyld kære.) Jeg er jo bare ikke skyldig i, at bogen ellers går helt tabt, hvis ikke jeg får lov at læse videre. 😊😊😊😊

 10. Jeg har altid gang i mindst to. En i soveværelset og en i stuen. Man skal ikke gå ned på krimier 👍👍🤞🤞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.