Vind Helen Cox’ “Dødbringende besked” og “Liget i boghandlen” i ugens konkurrence

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde hele to bøger, nemlig Helen Cox’ “Dødbringende besked” og “Liget i boghandlen”. Sidstnævnte udkom på dansk 1. november 2021 på Forlaget Zara. Serien handler om bibliotekaren og amatørdetektiven Kitt Hartley, der bliver hvirvlet ind i byens mystiske mordgåder. Du kan læse mere om Helen Cox i vores Q&A med hende her.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvad hedder den te-drikkende bibliotekar/detektiv i Helen Cox’ bogserie?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi trækker en vinder d. 26. november 2021.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af Forlaget Zara.


Dødbringende besked

Mød Kitt Hartley – bibliotekar, Lady Grey te-drikkende, no-nonsense kvinde … og detektiv!

For Kitt Hartley begynder arbejdsdagen som mange andre på Universitetsbiblioteket i Vale i York, indtil kriminalkommissær Halloran dukker op og fortæller, at hendes bedste veninde, Evie Bowes, er anklaget for mord på sin ekskæreste, Owen. Han er fundet død med en fyldepen stukket gennem hjertet – og alt peger på Evie som den skyldige. Kitt ved, at Evie ikke kan have myrdet Owen, da hun stadig er forelsket i ham. Forfærdet over, at politiet kan tage så meget fejl, tager Kitt sagen i egen hånd – hun vil selv undersøge mordet på Owen. Hun har læst hundredvis af krimier – hvor svært kan det være? Men da endnu en ung mand findes myrdet med en fyldepen solidt plantet i hjertet, går det op for Kitt, at hun er på dybt vand.

“Dødbringende besked” er første bog i serien om Kitt Hartley. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie. Mød Kitt Hartley – Bibliotekar, Lady Grey te-drikkende, no-nonsense kvinde … og detektiv!

Spænding, humor og en spirende romance.

“Dødbringende besked” er første bog i serien om Kitt Hartley. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Liget i boghandlen

ET GLÆDELIGT GENSYN MED KITT HARTLEYBIBLIOTEKAR, LADY GREY TE-DRIKKENDE, NO-NONSENS KVINDE … OG DETEKTIV!

Julen nærmer sig i York, men det ser ud til, at julehyggen ikke helt har indfundet sig endnu …

Da kriminalassistent Charlotte Banks suspenderes fra politiet under mistanke for at have overfaldet en formodet indbrudstyv, nægter bibliotekar Kitt Hartley og hendes veninde, Evie Bowes, at tro, at Charlotte er skyldig. Hvem forsøger at hænge Charlotte op på overfaldet? 

Da Charlottes chef, kriminalkommissær Malcolm Halloran, ikke er i stand til at hjælpe på grund af hendes suspendering, beslutter Evie at tage sagen i egen hånd. Det kræver ikke meget at få overtalt Kitt til at hjælpe hende, for det gælder Charlottes karriere, og der skal også findes manglende værdifulde bøger!

Kitt og Evie efterforsker i et sammenspist fællesskab af boghandlere i York, og de kører på den mest sladderbefængte busrute i landet for at finde frem til sandheden bag indbruddet.

Opdagelsen af et lig øger presset på Evie og Kitt. Og nu bliver sagen også personlig for Kitt. Kan de fange morderen i tide?

Liget i boghandlen er anden bog i serien om Kitt Hartley. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

13 thoughts on “Vind Helen Cox’ “Dødbringende besked” og “Liget i boghandlen” i ugens konkurrence

Comments are closed.