Vind “Offermageren” – første bind i Viveca Stens nye serie

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Viveca Stens nye krimi “Offermageren”, som er begyndelsen på den nye serie “Mordene i Åre”. Vi sætter i samarbejde med Alpha forlag to eksemplarer på højkant.

For at deltage skal du blot svare på følgende:

Der skal måske handles ind. Der skal måske vaskes tøj, Der skal måske skovles sne osv. Listen med den slags sysler kan være lang. Og det, du allerhelst vil er at læse i din bog. Spørgsmålet er:

Hvordan ser dit “drømmelæsescenarie” ud? Foregår læsningen i sofaen, i sengen, i skuret eller…? Er det med tæpper, kaffe, slik eller…?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 19. februar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Offermageren

Skisæsonen er lige gået i gang i Åre, da et blåfrossent lig bliver fundet i en af lifterne. Hvem er det? Og hvordan er det havnet der?

Daniel Lindskog, der er nybagt far og politikommissær ved Åre Politi, bliver sat til at lede efterforskningen. En sag af så alvorlig karakter er en sjældenhed i skiområdet, og Daniel arbejder i døgndrift på at opspore de mistænkte, hvilket skaber store spændinger på hjemmefronten.

I Åre befinder sig også Hanna Ahlander, der er sendt på ufrivillig orlov fra Citypolitiet i Stockholm. Hun har lånt sin søsters hus i skiområdet for at slikke sine sår efter et hårdt brud med kæresten. Men sagen om den døde pige vækker Hannas interesse. Også fordi der uden for hendes vinduer foregår andre mistænkelige ting, som hun ikke kan sidde overhørig.

Sneen fyger, temperaturen falder, mens pilen peger i flere retninger. Hvor mange hemmeligheder gemmer sig under den iskolde overflade i det idylliske landskab? Mange flere end godt er, må Daniel og Hanna sande.

Offermageren er første bog i Viveca Stens nye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de jämtlandske fjelde langt oppe i Sverige. Som altid i sine krimier væver Viveca Sten den storslåede natur sammen med stærke karakter og skaber en raffineret mordgåde.

Viveca Sten

Viveca Sten. Foto: Thron Ullberg

Viveca Sten er er en af Sveriges mest populære krimiforfattere.

Hun debuterede i 2008 med kriminalromanen Stille nu og har siden udgivet ni bøger i serien, der foregår på øen Sandhamn i den svenske skærgård.

Hendes bøger er oversat til flere sprog og filmatiseret som TV-serie.

15 thoughts on “Vind “Offermageren” – første bind i Viveca Stens nye serie

  1. sidder i sofahjørnet på “mit” kontor, godt lys bagved, en kop kaffe og lidt slik indenfor rækkevidde, ingen deadline, så er det perfekt til at fordybe sig i en god krimi, især hvis det er en vundet bog 🙂

  2. Jeg elsker en spændende medrivende krimi til en kop kaffe – benene op – og lige ved siden af brændeovnen. Så er der afslapning.

  3. I denne kulde er det på sofaen med et tæppe på – ellers i sengen når mørket falder på, og huset sover 🙂

  4. Drømmescenariet er siddende i en lækker stol i skygge på terrassen nær havet på Barbados med masser af vand og frisk frugt indenfor rækkevidde og kun lyden fra havet, ahhhhhh ………….

  5. Når alle andre sover, og jeg selv burde gøre det samme…gerne i et helt stræk natten over, så man vender de sidste sider, netop som daggryet bryder frem…

  6. Jeg sidder bedst i min seng og læser.Kan sagtens læse til ud på natten, hvis bogen er spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.