Vind “Snefald” af Helene Tursten

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Hele Turstens nye og isnende intense krimi “Snefald”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot:

Med tiden og det amerikanske præsidentvalg taget i betragtning, kunne vi godt tænke os en anbefaling på en god politisk thriller/ krimi/ spændingsroman – enten som bog, film eller tv-serie.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 13. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Snefald

Snefald er tredje fritstående krimi i den svenske krimiserie om efterforsker Embla Nyström efter Jagtmark og Sandgrav. Kriminalinspektør Embla Nyström er på ferie i det nordlige Dalsland, da hun får et opkald fra sin morbrors fætter. Han har fundet en død mand i en af de hytter, han udlejer. Da Embla når frem, ser hun, at der er tale om en likvidering, og at den afdøde er en af de største bandeledere af organiseret kriminalitet i Sverige.

Han er også en af dem, der mistænkes for at stå bag hendes ungdomsvenindes forsvinden fjorten år tidligere. En sag, der forblev uopklaret. Kort efter bliver flere personer i gangsterbossens inderkreds fundet myrdet.

Kan jagten på de skyldige give Embla svar på, hvad der skete dengang? Er der en chance for, at hendes veninde stadig lever?

Helene Tursten

Foto: Ola Kjelbye

Helene Tursten (f. 1954) er en svensk krimiforfatter, som har skrevet krimierne om Irene Huss, der er solgt i over fire millioner eksemplarer, er oversat til 18 sprog og filmatiseret.

“Jagtmark” er Helene Turstens første bog i en ny krimiserie om kriminalinspektør Embla Nyström.

Seneste bind i serien er “Snefald”, som er udkommet på forlaget Lindhardt & Ringhof.

10 thoughts on “Vind “Snefald” af Helene Tursten

  1. Nyhederne på DR1, DR2, TV2, TV2 NEWS og naturligvis de amerikanske tv-kanaler, hvis man kan se dem. Lige i øjeblikket er det den mest nervepirrende “tv-serie” 😮

  2. Bogen “Farligt Øjenvidne” af David Baldacci. Nok bedre kendt i filmudgaven “Absolut Power” med Clint Eastwood som instruktør og også hovedrolleindehaver. Bog og film afviger en del fra hinanden, men begge er yderst spændende.

  3. Washington dekretet af Jussi Adler Olsen er den absolut bedste politiske thriller jeg har læst. Jeg mener den udkom i 2005, og den er stadig super aktuel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.